Derniera
S kytarou v ruce a zatajenym dechem
po ránu tancuju třpitivym mechem...
A najednou... s cigárem v koutku,
jen nevěřícně sleduji tu tančící loutku...
Pořád klopýtá a pletou se jí nohy-
- ten, kdo ji ovládá asi nemá vlohy!
... a struny ani nehlesnou, jen mučivé mlčení
se z nich ránem line-
- ten kdo jí ovládá asi podcenil učení
tak teď sláva ho mine!
... vodicí špagátek ji nevovládá ruku,
ale má ho jak voprátku okolo krku...
... tak opona padá a zvoní zvonec
loutku teď čeká dost neslavnej konec!
... jsem jen pitomá marioneta
ovládaná...
vlastnim životem...
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, 6thSun, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)