Anotace: ...
Co můžeš udělat hned a dnes, do zítra nepočká... já vím, řéká se neodkládej na zítra... jen jsem si cosi vybavila a ještě bych jen doplnila, že zítra může být už pozdě...
29.03.2009 23:18:00 | NikitaNikaT.
Existují kočky. co předou jak motorová pila...
26.03.2009 00:12:00 | rybí prdy