Když nebdím, tak je pro mě noc vždycky strašně krátká..na sny si jakžtakž zvykám, i když někdy si říkám že než aby se mi ten sen zdál, by bylo snad lepší kdybych tu noc nespal vůbec...
28.03.2009 20:53:00 | Chancer
Změna formy, lehkost rýmu... hodí se k tomuto prožitku. Raději mám však Tvé hluboké nerýmovačky, ve kterých se třpytí perly nadvědomí... ;-)
28.03.2009 09:28:00 | Levandule
To se občas stává, že snění ničí probuzení, třeba to bude dnes lepší, nezoufej
27.03.2009 21:40:00 | Kars
ST za aktuální verše ke změně času. To jsou ty okamžiky, kdy se noc, den a můj budík sejdou a můj komentář stává se nepublikovatelným.
26.03.2009 14:07:00 | Mario de Janiero
...co já bych dala aspoň za jednu takovou noc!:o))
PS:Děkuji Ti za tu za sněženku!
26.03.2009 12:48:00 | střelkyně1