Anotace: Více méně je to dovětek k básni Něco.
Prostá básnička o prostých věcech ...vždyť co je štěstí?
Pár ukradených chvil... Líbí.
17.10.2005 12:54:00 | JardaCH
Tak to je špica! Škoda, že nám pozdě dochází,
že gesto nevinné nás může zbavit nesnází...
a pozdě objevíme, že to "bychom měli"
nám brání udělat, co jsme podvědomě chtěli...
17.10.2005 11:23:00 | Cecilka