Na přelomu dne
Anotace: ... napsaná cca za minutu,napsaná v depresi ...
Tak jako noc,
Tak jako den,
s každým nádechem,
vzkvétám,
plný hořkosti,
procitám,
plný bolesti,
odmítám,
zapadnout,
nebýt obyčejný,
nebýt zbytečný,
zvracím pocity,
jsem skutečný,
tady a teď,
upřímně a navždy ,,,
s každým nádechem,
na přelomu dne,
nesnáším ten pocit.
Přečteno 335x
Tipy 15
Poslední tipující: Házté, Veru, 6thSun, kikis, ziriant, strašidýlko-střapatý, Anne Leyyd, Markéta Hl., Kapka, Talla, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)