V mesačnom náručí
Ako anjel, mesiac známy.
Sladká krása nocou žiary...
Tam hore, tak vzdialený,
chcem byť hviezdou k Tebe zblížený...
Aspoň v snoch, byť jediný,
od života odlúčený,
v rieke nočnej krajiny,
s Tebou -nikdy opustený...
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, jita.1965, Radek.oslov.Šafárik, Ztracená Tereza
Komentáře (2)
Komentujících (2)