Hezký večer
Anotace: U pivka se člověk občas seznámí:)
Temná ulička,
Utíkám Ti, dál jdu sama
Jsem svá
A jsem křehká dáma
Chceš být můj
A já tě zastavuji
Se zrychleným dechem
Ti sděluji
Promiň, já nechci,
Nejsem sama …
Za krásný večer děkuješ,
Tak proč se ptáš,
Co bude s náma..?
Řekla jsem své pocity
Byl to večer plný zábavy
Bylo to s vámi velmi hezké,
Vy dva jste muži, co každopádně pobaví…
Sklouznu k tomu, že ti pusu na tvář dám
A řeknu,
Dál jdu sama,
Ty jdi taky sám
Ty víš
Srdce Ti nedám
Přečteno 335x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Holis, Fighting Dreamer, enigman, Mbonita, Kapka, Ztracená Tereza, Hazentla, Květka Š., nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)