Zcela rozumím, myslím, že nemusím dál nic psát... jen dílko znovu pročítat, abych si uvědomila mnohem víc, že aj to šptné, může být přecik pro něco dobré.
27.03.2009 13:57:00 | NikitaNikaT.
...minulost je to co bylo,je fixovaná a měla by být ve stejné podobě jako tenkrát,bez vyčítek a odpouštění.
Odpouští se vyčítky a to já nerad,nevyčítám,neodpouštím,nemám co odpouštět,když nevyčítám :)
26.03.2009 15:57:00 | WAYWARD