Bažina Hniloby..
Proč zrovna já nevím, oč vlastně kráčí
jen se mi smějte, dík, to zatím stačí
létám jak andílek prost zemské tíže
že anděl? - netopýr z hvězd jsem nejspíše
malej a šikovnej, teď máš mě tady
proč ses zalekla a točíš se zády?
ode mne utíkáš dál a co nejdřív
neznáš mě lásko, když postrádám peří?
v Palus Putredinis smáčené pluje
dočerna shnilo, tam všechno se psuje
chodě v něm sbírám své každičké pírko
ať chlubit můžu se freaky brk sbírkou
v andělském muzeu v kráteru Anděl
jako sběratel jsem se vydováděl
inu nechválím se dál cizím peřím
jsem to já, neboj.. (jestli sám tomu věřím)
Přečteno 298x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., Simísek, carodejka, jedam, toužím.jít.dál, Marfuša, Pokusný králík s melounovou náplní, Quigleika, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)