ironie
koks se nám válí
na pračce
moje máma
můj táta
i já
jedeme v tom všichni
desky pouštíme nejraději
ve 2:30 ráno
sousedi nás milují
a naše rozesmátý oči
naše šťastný životy
nikoho nezajímaj
nás taky ne
těšim se na svojí smrt
bude to nejkrásnější
den mýho života
a tvýho taky
ha ha ha
chci se smát
a smát
neusínat a nemít sny
třeba se zítra neprobudim
.
jsou věci, který prostě
nemůžu vystát
Přečteno 310x
Tipy 14
Poslední tipující: Fuori dal mondo, Holis, *whatsoever*, embryo v hlave, Petbab, Fighting Dreamer, Kapka, enigman, WAYWARD, ziriant, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)