1/0
Anotace: nulou nelze dělit
Chorál,
jakoby se ztrácel,
na policích vysázené lahve,
prach archivních vín,
v hlavě vize
nekonečna vesmíru
ve skrčené poloze,
jako kdyby se mohl rozeběhnout
a letět
celkově vlastní nic
schované pod stolem,
jako děti před ďáblem,
bojí se vylézt
svině myšlenka,
raději se pomočí
než aby věděla víc
naštípej dříví pod tímhle chrámem,
/rozetni třísku na polovinu/
seš stejnej a dvojí,
nenaděláš nic
chorál se změnil
v hrdelní výkřik,
/exploze ledu/
čekáme na paprsky,až se dotknou
a pohladí
milion je taky složený
ze samých nul
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: prostě Zuzana, Maura, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)