Peříčko
Lehounké peříčko, krajkový obláček
Zmítám se, sama se ztrácím tu v čase
Pluju si beztvarým nicotným prostorem
Žvýkám náš svatební makový koláček
Prstýnek z uschlé trávy omotaný
Tvojí ženou, pírko v dlani
Bosky běží kolem po pěšince svět
Týden spolu a týden tolik sami
Děvčátko v ručičce pomněnku žmoulá
Smíchem, pláčem, budíš mě ze sna
Zazvonil zvonec v pohádce bez konce
Odlétlo, pluje si, zase se toulá
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Kapka, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)