Anotace: proč sebou vláčet cizí zraněnosti, proč nechat si ničit život svůj něčí hrubostí a sprostotou...
Sbírka: Co?
SKvělý závěr... myslím, že by si to měl kdosi přečíst... ale ono je to vlastně jedno... nepochopí. :o)
28.03.2009 16:14:00 | NikitaNikaT.