Sen
Vydám se na cestu
ne kolem světa
stačí mi jen za humna
kde šípkové keře rozkvétají
a voní keře kvetoucích hlohů
a nevedou tam asfaltové silnice
a můžeš boty rozvázat
a kameny nepíchají do chodidel
a lidé si ještě přejí dobrý den
a nechodí s očima dolů
Spím
je to jen sen
musím zpátky
domů
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Enygma, NikitaNikaT., Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)