Existují...
Anotace: ...jsou a dokáží být...
Sluncem na horizontu
smutné lidské duše
hvězdou na obloze
negativních myšlenek
vrbou, co korunou svou
naslouchá nářkům tiše
jedinečným okamžikem
nezapomenutelných vzpomínek
zrcadlem našich úsměvů
slovem hebkým jak z plyše
.
.
naštěstí stále existují lidé
s hebkou náručí maminek.
Přečteno 539x
Tipy 50
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Stoneman, Juraj Hrom, fab four, ni.va, subrtka, el viento, Kozoroh 1, jedam, Verena, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)