Čekání v parku
Potkávám tváře v parku
žádná z nich není ta moje
vrůstám do zrcadla čekání
srdce v nedohlednu.
Paní s dvěma psy hledí
již hodnou chvíli po očku,
hádá se, co tu tak zevluji
a přitom nehne brvou.
Jarní slunce hladí svahy,
od nohou ještě zebe
v objetí mžourají do něj
lidé a sněženky.
Útroby sevřel mi chlad
hladovou bolestí.
Potkávám tváře po setmění
žádná z nich není ta tvoje.
Přečteno 281x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Kapka, labuť, ziriant, vapiti, Dota Slunská, Tacca, Mbonita, hanele m., WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)