Experiment o experimentální poezii

Experiment o experimentální poezii

Anotace: experiment o experimentální poezii

Bulni bulímii, bulíku,
bulíš jak bulka bulící.
Nebul, znáš Red Bull?

Ten budí budky, Ty!
Tak bulni Bushe Ty,
v buši buší býci do bicí.

Bijou, blijou, pijou, vyjou, Hej Hou!
Nebo se binkají, chudáčci blinkají, spinkají a výskají?

Bobek, blink!
cink!
blink!
cink!

-Otevřete někdo už ty dveře!
NE a NE a NE a NE !

cha
ZÁKAZ VSTUPU! cha cha
cha cha
cha cha
cha cha
cha
Autor Kozojed, 19.10.2004
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel