Brusel
Anotace: Jedna zachycující pocity z cest. Snad to není úplná blbost.
Nasedl jsem do vyhlídkového autobusu
Má chabá angličtina zachycovala jen úryvky výkladu
Muzeum čehosi s největší sbírkou v Evropě
Vyjeli jsme z centra
Cítil jsem jak mi vítr cuchá vlasy
Královská rezidence
Zvedl jsem hlavu a viděl jenom modré nebe
Byl jsem sám se svým nebem
Pagoda se sbírkou čínského porcelánu
A zase jsem byl sám se svým nebem
Tu pohodu rušily jen dráty a koruny stromů
Jděte pryč!
Chci být sám se svým nebem!
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)