Krvácíš
Toliko krvácíš z úst
Ale já!
Padáš k zemi s várkou snů
Ale já!
Očima křičíš už dost
Ale já!
Nemohu ti nijak pomoct
Nitě se utahují kolem tvých žil
Ale já!
Vidím rány, co vyřezal ti otec
Ale já!
Vidím blízké, jak ti cejch tetují
Ale já!
V řetězech dnů minulých, jsem sám jen historik
Tak moc prosíš o pochopení
Ale já!
Praskot kostí trhá uši
Ale já!
Jsem chladný, zapálí mě jen slovo
Ale ono nikdy nepřijde...
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
Komentáře (0)