unfal
Mezi Brnem a Prahou
svodidla vzal jsem hlavou
přiletěly vrány
v světle modrejch majáků
moje fáro do laku
je rozhozený na tři strany
Kdo míchal karty osudný
eso se v ruce ještě třese
a živou vodu ze studny
mi nikdo nepřinese
na parte písmo tiskací
v tiskárně stroje vyzvrací
dvojverší plný bolu
a pár hladovejch žaludků
pozvedne ze smutku
dvoudecky vitriolu.
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: Rolnička, NikitaNikaT., Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)