Utrácím čas
vítr vdechuje
moje myšlenky
co jsou
jako slova,
která splývají
s tenkými řádky
na cestě tam
kde mě omámí
a potom naplní
silnou dávkou
štěstí
na zem padá
padá nápad
bez nápadu na nápad
jak přežít život
bez života
za život
paradoxní chvilka
pohled na někoho
kdo nic necítí
bolí mě to
ale nedokážu
už to nedokážu
utrácím čas
za život
***
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: Stoneman, jedam, Holis, black-ladybird, Aurora., 6thSun, Kapka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)