VÍŠ PŘÍTELI
Anotace: ...nevadí,že jsi daleko.
***
Víš příteli
máš štěstí
že tě mám
máš srdce
v mé hrudi
hlava tě vidí
když myšlenky
bez tebe poskládám
s tebou už počítám
končící převleky
jenom se uvidí
které jen tvoje jsou
ty co já nepřevzal
velikost neuznal
Však plášť máme
společný
zahalí tváře
ať nikdo nevidí
co si pošeptáme
pak ten háv
kouzelný
vznese nás do snu
o plánech zhatěných
na dlouhou cestu
tam se zas potkáme
budeme spolu
sem tam se koukneme
na cesty dolů
Některé naše jsou
jiné jsme nestihli
dost potu prolili
též slzy ronili
řádně se napili
byli jsme rozmilí
dost lidí ví
že jsme a zároveň byli
***
Přečteno 602x
Tipy 54
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Stepbystep, Linda Etschyick, sophia92, enigman, jita.1965, střelkyně1, toužím.jít.dál, labuť, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)