Svědomí
Anotace: něco na téma Božích mlýnů
+
nakonec každý
rozevře pěst
čím víc podlý
tím víc se modlí
„…ať se něco změní“
„…ať ještě není“
za pět minut dvanáct
ale aspoň za šest
není čas na lsti
když vytí vlčí
neumlčíš
už dřív jsi je slýchal
a tvářil se, že nejsi z těch
co jejich vytí slyší
ještě jsi měl sílu
zacpávat si uši
to sis ještě hrál
že jsi král
a tleskají ti tribuny
jaký jsi dnes?
král bez
koruny!
+
Přečteno 362x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jožin z Moravy, Lasska, Tanzania, Taog, Štěpina G, Ovádko, Holis, s.e.n, jita.1965, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)