Samota
Anotace: nemám rád vymejšlení názvů....
dlouhé chvíle samoty
uprostřed světa
ve světle lamp
pod zavřenými víčky
slzy
vzpomínky na všechny, kteří zapomněli
v tobě vyvolají bolest
uprostřed břicha
jen ticho s tebou sdílí chladný pokoj
a ty, v žáru lampy
přemýšlíš
co byla chyba
Komentáře (0)