snad
Anotace: někomu, kdo dodejchal a je mi po něm smutno. někomu, kdo nechal po sobě díru. omlouvám se ale je mi po něm ještě smutno...
snad nechte kytky kvést
snad nechte ptáky odletět
oni se vrátí,
dělají to tak, ne?
nechte jinovatku studit
a sníh tiše tát
nechte psy štěkat
je jedno jestli mají proč
snad nechte slunce svítit do vašich oken
snad nemusíte pořád zatahovat
snad nechte někdy otevřené okno větru
snad se nebudete zlobit
když si děti hrajou
snad nechte jednou listí ať padá
ať leží před vašim domem
po vašich cestách snad nemusí být pořád uklizeno
snad nechtže svět se točit
snad to můžete udělat kvůli mě
až tu nebudu.
Komentáře (3)
Komentujících (3)