Z nenarozené dlaně
Anotace: ... při troše teploty ...
V bílé mlze
nevědomí
kameny dostávají křídla
A problémy
jako průklepové listy
tancují šustivou polku
Země ztrácí svou tíhu
a hliněné póry
vsákavost slz
Hořkost trápení
se rozpouští
v pytlíčku cukru
tlapek včelích medvídků
Omyly
jsou jen jemné proužky
na triku života
A chřipka je dar nad dary
(pokud ji uchopíme ještě nenarozenou
růžovou dlaní...)
Přečteno 361x
Tipy 30
Poslední tipující: ziriant, G.P., mamina, Indigo, Holis, enigman, jedam, Verena, s.e.n, Markéta Hl., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)