česla
Našli ji v česlech po měsíci
ve vlasech řasy zacuchaný
jsou ještě poznat krásy rysy
a v srdci nože rány
našli ji k ránu v listopadu
před pláčem rukou držím bradu
pak spílám bohu,sílu kradu
a všude vidím oči vrahů.
Našli ji v česlech už prý tlící
byla mou velkou investicí
tak tu teď stojím v beranici
a bolí mi za levou plící
...ve vánici
..bez tebe.
Přečteno 313x
Tipy 13
Poslední tipující: Marupiara, Holis, Rolnička, Zasr. romantik, Bolemíra Nebeská, WAYWARD, Kapka, ziriant, Flamy, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)