Veselá
Má tvář vypadá povadle
jako bych nosil masku
když po ránu v zrcadle
sleduji další vrásku.
Jistě tu v noci zase byl
největší zloděj - čas
o pár chvil mě ošidil
v šeď obarvil mi vlas.
Přesto z rána před zrcadlem
dávám vale beznaději
a i když vlastně k pláči jsem
tak se sám sobě směji.
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, Kapka, Lota, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)