Koktejl
Anotace: když je nuda ve škole, vznikají i horší věci;-)
Šla dívka tiše s paraplíčkem
Po kraji úzké sklenice
Cestička klapla pod střevíčkem
Jak ze ševcovi světnice
Pan citrón oděn v žlutém hávu
Sed na sklenici rozkročen
A připodobil sebe pávu
Když předvádí se před okem
Též slečna máta v jemné róbě
Se do zelené oblékla
A plavala si v oné době
Když šťáva kolem protekla
Pan brčko mistr potápění
Se svojí práce ladně jal
A bez delšího zahálení
Vzduchem vše kolem rozbublal
Vtom cizí ruka jala pohár
A počala jej odnášet
Snad spokojen byl soudruh komár
Když chtěl svou žízeň uhášet.
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Hazentla, Romana Šamanka Ladyloba, barking bitch
Komentáře (2)
Komentujících (2)