Dětský svět
Anotace: No, možná trochu infantilní básnička, ale přesto doufám, že některé z Vás potěší.
Plyšový pejsek s modrýma očima
Pozvolna mžoural v postýlce do noci
A svými tlapkami ho panter Baghíra
Objímal pod pláštěm čarovné půlnoci
Medvídek Pú s Krištůfkem Robinem
Opřeni o židli potichu spali
Přikryti peřinou s kouzelným delfínem
Ve snu si pořád na louce hráli
Krteček unaven hrabáním cestiček
Na malém polštáři vysílen usnul
Ve snu pak nalezl popelčin střevíček
A zlato se šperky vyměnil za sůl
Kačeři usnuli v dřevěných postelích
Po dlouhé výpravě na celý den
Potichu dýchali v čepicích zelených
Vše kolem dávno uvěznil sen.
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: sinoraLee, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Hazentla, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)