Dotyk
Prvý je už vzdialený.
V srdci dávno vpísaný.
v pamäti ukrytý odpočíva,
kým znova príde iná...
Báseň v duši,
pieseň zaspieva.
Na perách chvíľa
vzdialená...
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: jita.1965, NikitaNikaT., ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)