Báseň se mi dobře četla, lehce k zamyšelení, pro mne ale smutný obsah... možno chodím příliš mezi řádky.
28.03.2009 21:32:00 | NikitaNikaT.
Pravdu hledej na dně..platí to i u básní :-) Možná to byl záměr a možná ne, ale první co mi vyvstanulo na mysl už při přečtení názvu, byl alkohol...no vidíš, i ty nedepresivní ti jdou dobře ;-) SADdovko :-)
28.03.2009 20:44:00 | Chancer
Velmi pěkně poskládaná, lehounká a ladná, bez zádrhelů. Radost číst.
28.03.2009 19:58:00 | Dota Slunská
Krasna, jak rikas...nedepkoidni basnicka. Libi se me lasko-jerabiny a ten potucek taky nevypada zle. Akorat porad premyslim, jestli tam neni neco schovaneho. Nekde uplne na dne te basnicky. :)
Nemuzu si pomoct, ale nejak me to nuti premyslet...
28.03.2009 19:52:00 | Nergal