ticho.ráno.beáta.
Anotace: "když není tma, ale ještě ani vidno není..."
ticho.
jen ta zvláštní dřevohra
na dveřích japonského chrámu
malá černá kočka s malichernýma očima
se představila jako Beáta.
(a tak jsme šly
Beáta a já
a stíny, co nás míjely
skláněly hlavu
protože nechtěly přijít o svou samotu)
ticho.
podivná dřevohra
na mých dveřích
chyběl zvonek
prošla jsem nocí někam jinam?
co říkáš, Beáto?
nakrčila čelo
a pak mi řekla
že kočky nemluví, je tedy zbytečné se ptát.
Přečteno 344x
Tipy 15
Poslední tipující: Dota Slunská, fialová, adida, floreciente, Emira, 6thSun, Kapka, Hazentla
Komentáře (5)
Komentujících (5)