Sobectví
Sobectví
Miluji horké slunce
Miluji kytky na louce
Miluji hudbu
Miluji let ptáka
Miluji bílou a černou
Miluji moře za noci
Jenže to jsou zrádci
Až já tu nebudu
Oni tu budou dál
A navěky…
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)