Aeroplán
Přeji vám
klid v duši,
zpívávám
jak vlci v buši,
přísahám
na psí uši
a na kočičí sbírku práv.
Zvuk kroků
rozléhá se světem,
kolik roků
zbývá našim dětem
k pochopení,
že život je letem,
není to setrvalý stav.
Aeroplán nad zamrzlým Grónskem proletěl...
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Tacca, enigman, Mario de Janiero, NikitaNikaT., Emira
Komentáře (2)
Komentujících (2)