Anotace: ...ze sbírky - Idylky - (vyloženě apolitická)
:o) hezké. Aj já musím pak tulípány zasázet na zahradu, zatím mi stále obývák zdobí... nu což. :o)
29.03.2009 15:34:00 | NikitaNikaT.
Ano, když zalévat, tak jedině s radostí, abychom se v žalu neutopili, květy přece lásku k zemi zesílí. A ten pocit radosti! Když vidím a slyším všecko růsti, dochází mi, nic se mu nevyrovná!:-)
29.03.2009 14:58:00 | kikis