jazz nočního života
vůně piva z úst
se rozlívá
kolem tajuplných osob
z podloubí starého náměstí
v šeru podzimního večera
jim od úst stoupá
cigaret kouř
a záhy se rozplývá
rychlou chůzí ty osoby spěchají
za životem v podzemí
a jazzem
v zakouřených pokojích
Komentáře (2)
Komentujících (2)