ST... nemám co dodat, jen mlčky sedím a čtu stále dokola.. a nějak se v tom nacházím
31.03.2009 01:32:00 | Caracol
k zamysleni?... ja bych se na timhle vsim ani zamyslet nechtala, protože je to hrozně... křehký a bolestivý... vzyt to uplne krici!.. simisku, prosim, at je to lepsi... prosim...
29.03.2009 17:27:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Báseń vede k zamyšlení... ale jen tak si v hlavě pro sebe řékám, že i když jsou v životě, či lásky překážky, když člověk vydrží, i ta láska bude nakonec věčná...
29.03.2009 15:29:00 | NikitaNikaT.