ty
Kazíš mě, když po tvém odmítnutí
žádám o azyl čokoládu.
Svádíš mě, když necháš nás vyprávět si
o posteli.
Vznáším se, když zrovna vzpomeneš si
na mne.
Pak potopím se v sebe, když zjistím,
že nejsem středem tvého zájmu.
A vlastně jsem nikdy nebyla.
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Holis, enigman, Kapka, NikitaNikaT., Emira
Komentáře (3)
Komentujících (3)