Sladké vzpomínky
Anotace: kdyby to tak šlo vrátit...(27.3.09 choceň)
Vůně slaměnek,
sladké vzpomínky,
koláč s kakaem
jen od maminky.
Teplo domova,
modré peřiny,
lidé poznaní,
kteří věří mi.
Hádky pro lásku,
jenž nevyprchá,
ranní budíček
a večer sprcha.
Vlídné objetí
a v šest večeře,
u palačinek
taťka v zástěře.
Velké výlety
vždycky v neděli,
co je únava,
bychom věděli.
Píseň před spaním,
plyšový dráček,
aby na čele
nebyl ni mráček.
Tehdy jsem byla
opravdu šťastná.
Vrátit minulost
-myšlenka spásná!
Přečteno 409x
Tipy 11
Poslední tipující: Házté, Holis, Tacca, enigman, Markéta Hl., Kapka, Emira, floreciente, Rolnička
Komentáře (4)
Komentujících (4)