Neuroníš ani slzu

Neuroníš ani slzu

Anotace: ...

Při plameni hořící svíčky,
slza protéká Ti mezi víčky,
stéká, stéká dolů po tváři
a pak Tvé srdce rozzáří.

Pak když další slzy roníš
a myslíš, že už neuvidíš,
něžně Ti setřu bolest z duše
a donesu Ti puget z růže.

Svět je přec krásný,
když Tvůj úsměv nachází,
ten co je tak jasný,
vždyť to díky němu
slunce denně vychází.

Neuroníš ani slzu,
budu vždy u Tebe,
přesto,
že bude pod bodem mrazu,
dostanu Tě do nebe...

... můj anděli!
Autor januve, 29.03.2009
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, jesterka, enigman, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně myšlenkové a působivé, vede k hloubavému myšlení.

30.03.2009 00:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí