potenciální...
Anotace: ohebná pravidla...
napadlo mne
že je velmi nepravděpodobné
že nevytáhnou
má čísla ve sportce
naopak
je velmi pravděpodobné
že vytáhnou
jakákoli jiná čísla
což vede k doměnce
že pravděpodobnost
že se něco nestane
je veliká....
ovšem
život a člověk v něm
jako tvor
s nevýslovným potenciálem
je přesto neustále vystaven
na piedestalu nebezpečí
dán všanc
všem zárukám rizika....
nakonec
i na konec nekonečnosti
se nedostanem
žádným výpočtem
protože
nekonečnost je procesem...
zřejmě
se totiž
při velkém třesku
něco rozbilo
takže vlastně
zkáza byla vznikem
a to by znamenalo
že až jednou někdy
v nekonečné budoucnosti
bude všechno dokonalé
zaniknem...
Přečteno 332x
Tipy 38
Poslední tipující: Holis, Kristine Clary-Aldringen, Jana M., voedor, Veselý Drak, nrocinu Jednorožec, Kapka, Mbonita, zvířenka, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)