Sen číslo jedna
Anotace: Hrůza a štěstí.. má to k sobě blízko.. blíž, než bych si dokázala připustit..
Běžela..
nesnášela běh
naslepo
vadily jí těžký boty
a taky smích
ten smích..
jeho smích
a ta tma kolem
vsákla se do ní
drtila a..
pohltila všechno,
všechno, jen ne tebe,
snad štěstí, snad..?
Běžela..
nesnášela běh
naslepo
(A přesně tam,
tam si jí vedl..)
Zakopla a ty,
tys nasadil jí
sametový křídla
Letěla
milovala to
milovala Tě
…............................
Miluju Tě
…...........................
/držela jsem Tě za ruku a nevěřila tomu, vzpomínáš..?/
Přečteno 390x
Tipy 17
Poslední tipující: Kirsten, annuska, Larey, Oťas, whiolet, Bíša, Vlk v rouše, Holis, B.a.r.b.a.r, abra, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)