Sněhobílá královna
Sněhobílá královna,
paní chladu a noci
..nepolapitelná..
jako můra,
co se vznáší
ráda nad sny
..mrtvá..
jako naděje,
jako.. (jako já?)
…........................
Dlouhý šaty,
nádherný,
přeplácaný
a strašně drahý,
zbytečný (jako já??)
….......................
Asi to tak chtěla,
vysmát se a zůstat,
pěkný sny mi chytat
ale
asi zapomněla..
…....................
Pak přišel jsi Ty,
odnikud a odevšad,
jako vždycky,
a Sněhobílá královna
roztála...a já taky
/....Děkuju.../
Přečteno 443x
Tipy 24
Poslední tipující: Kirsten, Danger, annuska, susana načeva, Larey, Oťas, F.i.L, Hloupá Květinka, Bíša, whiolet, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)