Anotace: přemýšlím,kam to zařadit,jestli úvaha nebo "báseń":) pro někoho by se mohla zdát sprostá...
Když zemská tíž h... krátí,
nedumej, jak verše psáti,
těžko jen, bys, má milá,
ty činnosti sloučila!
S... a psáti zároveň
prostě nemá úroveň!
Tak si poznač na prkýnko:
"Stálo by to za h...!"
18.05.2009 10:43:00 | Kozoroh 1
Také znám moc dobře...
Stává se mi to nejenom na oné místnosti, proto teprve teď oceňuji, jaký úžasný a všestranně užitečný vynález je mobil: Nápady a "vskutku geniální myšlenky :-)" si poznamenávám jako rozepsané esemesky. Některé z nich pak můžete po úpravě vidět třeba i na Literu.
21.04.2009 09:47:00 | Špáďa
Jo, dobře znám ...Na onom místě, kam dojdeš pěší, uprostřed vřavy, na chvíli sám, vymyslíš věcí a jak jdeš zpátky, co jen to bylo, kde to mám...:-)
30.03.2009 12:51:00 | Kapka