V zoo
Anotace: Zvířátková ale není přírodní
Včera jsme byli v zoo
strávili jsme tam půl dne skoro
Tuleni, lachtani, žirafy, želvy, hadi
ještě tapíři, supi, sovy a sloni
u všech byli také loni
viděli jsme spoustu zajímavých tvorů
nechtělo se nám vůbec domů
Byl to den příjemně strávený
a tak nebyl ani trochu ztracený...
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, Mbonita, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)