miluji tě příteli
...Jsi můj měsíc
a já tvé slunce...
Jsi jak nový příval energie,
který mě obnoví, když síly dochází...
S tebou mě nic nezabije,
ve tvé přítomností nerozhází...
...Jsi můj měsíc
a já tvé slunce...
Jsi opravář imaginárního systému
a já jsem tvé zázračné nářadí...
Smějem se všemu hloupému
a věci nezbytné se do fronty zařadí...
...Jsi můj měsíc
a já tvé slunce...
Jsi má dávka jedu,
kterou láskyplně přijímám....
Jsi jako doušek medu,
(když při bolestech v krku)
si jej přidám.......do čaje
...Jsi můj měsíc
a já tvé slunce...
Ps: Sice tě denně nevídám,
však vím, že jsi...
A až jednou slunce s měsícem
z oblohy na chvilku zmizí,
každý bude vědět,
že ty jsi se mnou
a já jsem s tebou...
...Jsi můj měsíc
a já tvé slunce...
Přečteno 573x
Tipy 13
Poslední tipující: Sýkorka07, Xindy, zlomený a nanicovatý -__-, jedam, Modrý Anděl, januve, enigman, WAYWARD, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)