Chtěla bych
Anotace: ...toho by se našlo :) ...
Chtěla bych plout na oblázku,
houpat se na vlnách moře,
nemyslet na nic, na žádnou otázku
a vzlétnout ke každé hoře.
Obléknout se do noční tmy,
tancovat s panem měsícem
i s vilami co říkají si hvězdy
a ráno smát se se sluníčkem.
Pozorovat modrou planetu
z nekonečné oblohy,
zahalit se do dalekého sametu,
klamat se tak, že nic nebolí.
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, Paulín, labuť, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Hazentla, Frosty28
Komentáře (2)
Komentujících (2)