Slepý Piccaso
Anotace: O slepém malíři,který ač ví, že jeho díla nejsou nijak zvlášť krásná, chce mermomocí malovat :-)
Štětec táhnu po papíře,
Hraji si tu na malíře.
Piccasem já chci se stát,
Tak nechte mě tu malovat!
Co na tom že nemám talent,
Na toto chci vlastnit patent!
A co na tom že jsem slepý,
Maluji to pro své děti.
Památku jim na mě nechám,
Štětec z ruky prostě nedám!!
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Hazentla, WAYWARD, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)