Malovaný obrázku
Anotace: láska ke Slovácku a lidovému tanci
Červené pantličky
krásně vlajů,
škrobené fjertůšky
kolem sa točijů.
Hedvábné rukávce
nitkou vyšité,
na brokátové kordulce
knoflíčky blyštivé.
Kožené čižmy
s ocelkama,
na hlavě věnec
s kopretinama.
Vidím v tobě
lidovou lásku,
vystihls mně
malovaný obrázku.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Petbab, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)